Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Administratief Medewerker Scanning & Digitalisering Kennis, Marketing & Media Groep 03-06-2024

Redactie Biddinghuizennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Biddinghuizen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Administratief Medewerker Scanning & Digitalisering

Wil je graag aan de slag als Administratief Medewerker Scanning & Digitalisering in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Kennis, Marketing & Media Groep is op zoek naar een Administratief Medewerker Scanning & Digitalisering. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Administratief Medewerker Scanning & Digitalisering te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Administratief Medewerker

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

VMBO/MAVO

Ervaring

Ervaren

Branche

Media/Uitgeverijen/TV

Contract uren

32 – 32 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Administratief Medewerker Scanning & Digitalisering

Klinkt deze vacature als Administratief Medewerker Scanning & Digitalisering voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 02-08-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Kennis, Marketing & Media Groep. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Administratief Medewerker Scanning & Digitalisering tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Biddinghuizen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Biddinghuizen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures biddinghuizen
  2. Administratief Medewerker Scanning & Digitalisering Kennis, Marketing & Media Groep 03-06-2024

Bekijk nog meer vacatures