Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Bacteriologisch QC Laboratoriumanalist (PCR / ELISA) Science at Work Staffing BV 05-04-2024

Redactie Biddinghuizennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Biddinghuizen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Bacteriologisch QC Laboratoriumanalist (PCR / ELISA)

Wil je graag aan de slag als Bacteriologisch QC Laboratoriumanalist (PCR / ELISA) in AMSTERDAM? Bekijk dan snel deze vacature.

Science at Work Staffing BV is op zoek naar een Bacteriologisch QC Laboratoriumanalist (PCR / ELISA). Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 2300 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Bacteriologisch QC Laboratoriumanalist (PCR / ELISA) te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Technician Qc

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Farmacie

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

2300 – 3000 euro

Solliciteren op de functie van Bacteriologisch QC Laboratoriumanalist (PCR / ELISA)

Klinkt deze vacature als Bacteriologisch QC Laboratoriumanalist (PCR / ELISA) voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 04-06-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Science at Work Staffing BV. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres ward.ellenbroek@scienceatwork.nl en telefoonnummer 31203032120. De website van Unknown is http://www.scienceatwork.nl. Je kan je voor deze vacature als Bacteriologisch QC Laboratoriumanalist (PCR / ELISA) tot Ward Ellenbroek Ward Ellenbroek.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Biddinghuizen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Biddinghuizen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures biddinghuizen
  2. Bacteriologisch QC Laboratoriumanalist (PCR / ELISA) Science at Work Staffing BV 05-04-2024

Bekijk nog meer vacatures