Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Business Development Manager Vacuüm Systemen (Scale Up) Nijwald BV 24-05-2024

Redactie Biddinghuizennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Biddinghuizen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Business Development Manager Vacuüm Systemen (Scale Up)

Wil je graag aan de slag als Business Development Manager Vacuüm Systemen (Scale Up) in Wierden? Bekijk dan snel deze vacature.

Nijwald BV is op zoek naar een Business Development Manager Vacuüm Systemen (Scale Up). Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 4500 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Business Development Manager Vacuüm Systemen (Scale Up) te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Regional Sales Manager

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Techniek, FMCG

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

4500 – 6200 euro

Solliciteren op de functie van Business Development Manager Vacuüm Systemen (Scale Up)

Klinkt deze vacature als Business Development Manager Vacuüm Systemen (Scale Up) voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 22-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Nijwald BV. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres o.spronk@nijwald.nl en telefoonnummer 31546714347. De website van Unknown is https://www.nijwald.nl/. Je kan je voor deze vacature als Business Development Manager Vacuüm Systemen (Scale Up) tot Olaf Spronk.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Biddinghuizen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Biddinghuizen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures biddinghuizen
  2. Business Development Manager Vacuüm Systemen (Scale Up) Nijwald BV 24-05-2024

Bekijk nog meer vacatures