Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature CE Chauffeur Harderwijk 24/7 Drive 07-05-2024

Redactie Biddinghuizennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Biddinghuizen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature CE Chauffeur Harderwijk

Wil je graag aan de slag als CE Chauffeur Harderwijk in Apeldoorn? Bekijk dan snel deze vacature.

24/7 Drive is op zoek naar een CE Chauffeur Harderwijk. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als CE Chauffeur Harderwijk te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Natuurlijk ben jij in het bezit van een CE rijbewijs, geldige code 95 en een bestuurderskaart. Nog niet alles in je bezit? Ook dan horen wij je graag, opleiden behoort namelijk ook zeker tot de opties! 

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Lzv Chauffeur

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

VMBO/MAVO

Ervaring

Ervaren

Branche

Transport/Opslag/Distributie

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van CE Chauffeur Harderwijk

Klinkt deze vacature als CE Chauffeur Harderwijk voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 06-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot 24/7 Drive. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres apeldoorn@247drive.nl en telefoonnummer 31557820407. De website van Unknown is http://247drive.nl. Je kan je voor deze vacature als CE Chauffeur Harderwijk tot - 24/7 drive Apeldoorn.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Biddinghuizen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Biddinghuizen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures biddinghuizen
  2. CE Chauffeur Harderwijk 24/7 Drive 07-05-2024

Bekijk nog meer vacatures