Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Junior Salarisadministrateur Accountancy HRM Exact WR.nl Solliciteren 05-06-2024

Redactie Biddinghuizennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Biddinghuizen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Junior Salarisadministrateur Accountancy HRM Exact

Wil je graag aan de slag als Junior Salarisadministrateur Accountancy HRM Exact in Harderwijk? Bekijk dan snel deze vacature.

WR.nl Solliciteren is op zoek naar een Junior Salarisadministrateur Accountancy HRM Exact. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 2400 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Junior Salarisadministrateur Accountancy HRM Exact te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

  • Voorkeur voor 1-3 jaar ervaring als salarisadministrateur, maar als je beschikt over je PDL en opgeleid wil worden, komen we ook graag in contact.
  • Afgeronde MBO of HBO opleiding op het gebied van salarisadministratie/HRM.
  • Pré: ervaring met alle gangbare Officesoftware en Exact.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Salarisadministrateur

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Starter

Branche

Accountancy

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

2400 – 3400 euro

Solliciteren op de functie van Junior Salarisadministrateur Accountancy HRM Exact

Klinkt deze vacature als Junior Salarisadministrateur Accountancy HRM Exact voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 03-08-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot WR.nl Solliciteren. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres arjan@wr.nl en telefoonnummer 06-55883784. De website van Unknown is https://www.wr.nl/. Je kan je voor deze vacature als Junior Salarisadministrateur Accountancy HRM Exact tot Arjan Sterkenburg.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Biddinghuizen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Biddinghuizen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures biddinghuizen
  2. Junior Salarisadministrateur Accountancy HRM Exact WR.nl Solliciteren 05-06-2024

Bekijk nog meer vacatures