Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Klantenservice medewerker schade, Achmea Apeldoorn Randstad 27-05-2024

Redactie Biddinghuizennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Biddinghuizen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Klantenservice medewerker schade, Achmea Apeldoorn

Wil je graag aan de slag als Klantenservice medewerker schade, Achmea Apeldoorn in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Randstad is op zoek naar een Klantenservice medewerker schade, Achmea Apeldoorn. Het betreft een voor minimaal 34 uur met een minimaal salaris van 18 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Klantenservice medewerker schade, Achmea Apeldoorn te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Schadebehandelaar

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HAVO

Ervaring

Geen ervaring

Branche

Verzekeringen/Assurantiën

Contract uren

34 – 34 uur

Salaris

18 – 18 euro

Solliciteren op de functie van Klantenservice medewerker schade, Achmea Apeldoorn

Klinkt deze vacature als Klantenservice medewerker schade, Achmea Apeldoorn voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 26-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Randstad. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres gioia.van.giezen@nl.randstad.com en telefoonnummer Gioia van Giezen. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Klantenservice medewerker schade, Achmea Apeldoorn tot Gioia van Giezen Gioia van Giezen.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Biddinghuizen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Biddinghuizen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures biddinghuizen
  2. Klantenservice medewerker schade, Achmea Apeldoorn Randstad 27-05-2024

Bekijk nog meer vacatures