Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Productiemanager van nes + plaisier 16-04-2024

Redactie Biddinghuizennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Biddinghuizen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Productiemanager

Wil je graag aan de slag als Productiemanager in Ridderkerk? Bekijk dan snel deze vacature.

van nes + plaisier is op zoek naar een Productiemanager. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 1 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Productiemanager te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Productiemanager

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Leidinggevend

Branche

Techniek

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

1 – 1 euro

Solliciteren op de functie van Productiemanager

Klinkt deze vacature als Productiemanager voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 15-06-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot van nes + plaisier. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres info@vannesenplaisier.nl en telefoonnummer 31682664881. De website van Unknown is https://www.vannesenplaisier.nl/job/productiemanager-_3174/application. Je kan je voor deze vacature als Productiemanager tot Recruitment -.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Biddinghuizen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Biddinghuizen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures biddinghuizen
  2. Productiemanager van nes + plaisier 16-04-2024

Bekijk nog meer vacatures