Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Teeltbegeleider / Agronomist Biologische Groenten Green Organics 04-05-2024

Redactie Biddinghuizennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Biddinghuizen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Teeltbegeleider / Agronomist Biologische Groenten

Wil je graag aan de slag als Teeltbegeleider / Agronomist Biologische Groenten in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Green Organics is op zoek naar een Teeltbegeleider / Agronomist Biologische Groenten. Het betreft een voor minimaal 1 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Teeltbegeleider / Agronomist Biologische Groenten te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Teeltmedewerker

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Handel/Groothandel

Contract uren

1 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Teeltbegeleider / Agronomist Biologische Groenten

Klinkt deze vacature als Teeltbegeleider / Agronomist Biologische Groenten voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 03-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Green Organics. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Teeltbegeleider / Agronomist Biologische Groenten tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Biddinghuizen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Biddinghuizen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures biddinghuizen
  2. Teeltbegeleider / Agronomist Biologische Groenten Green Organics 04-05-2024

Bekijk nog meer vacatures