Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Uitvoerder Civiel Eminent Groep 23-05-2024

Redactie Biddinghuizennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Biddinghuizen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Uitvoerder Civiel

Wil je graag aan de slag als Uitvoerder Civiel in Zwolle? Bekijk dan snel deze vacature.

Eminent Groep is op zoek naar een Uitvoerder Civiel. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Uitvoerder Civiel te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Jij hebt een echte passie voor mensen en de bouw.  Jij weet mensen te motiveren en door jouw ervaring in de bouw weet je altijd het overzicht van jouw projecten te bewaren en kan je snel schakelen.

Jij staat open voor de ontwikkelingen en innovaties in jouw branche en bent goed in het klantcontact met jouw opdrachtgevers. Bij voorkeur ben je woonachtig in de regio van onze opdrachtgever.

  • Afgeronde opleiding civiele techniek MBO
  • 3-5 jaar relevante werkervaring
  • Kennis van V&G
  • In het bezit van Rijbewijs B

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Uitvoerder Verkeerstechniek

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Techniek

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Uitvoerder Civiel

Klinkt deze vacature als Uitvoerder Civiel voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 22-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Eminent Groep. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres j.fokker@eminentgroep.nl en telefoonnummer 06 - 48 81 88 09. De website van Unknown is https://www.eminentgroep.nl. Je kan je voor deze vacature als Uitvoerder Civiel tot Jasper Fokker.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Biddinghuizen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Biddinghuizen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures biddinghuizen
  2. Uitvoerder Civiel Eminent Groep 23-05-2024

Bekijk nog meer vacatures