Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Officemanager Driessen 29-05-2024

Redactie Biddinghuizennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Biddinghuizen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Officemanager

Wil je graag aan de slag als Officemanager in Helmond? Bekijk dan snel deze vacature.

Driessen is op zoek naar een Officemanager. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 3014 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Officemanager te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Als officemanager is het belangrijk dat jij zelfstandig kunt werken. Je hebt geen directe collega's, maar hebt wel te maken met veel verschillende collega's. Daarom is het van belang dat jij sociaal bent. Je ziet werk zelf liggen en weet van aanpakken.

Daarnaast:

  • Heb je mbo- werk en denkniveau
  • Heb je werkervaring in een soortgelijke functie
  • Ben je niet verlegen

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Office Manager

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Overheid/Non-profit

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

3014 – 4244 euro

Solliciteren op de functie van Officemanager

Klinkt deze vacature als Officemanager voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 27-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Driessen. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres arnhem@driessen.nl en telefoonnummer 262042411. De website van Unknown is https://www.driessen.nl/. Je kan je voor deze vacature als Officemanager tot - Driessen Helmond Flexcenter.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Biddinghuizen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Biddinghuizen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures biddinghuizen
  2. Officemanager Driessen 29-05-2024

Bekijk nog meer vacatures